Litt praktisk info om cateringleveringer fra oss:

Bestilling

Ved innsending av bestilling på www.sansebastian.no/catering/ vil du umiddelbart motta en automatisk bekreftelse, og i løpet av neste arbeidsdag sender vi en leveringsbekreftelse, der spørsmål og ønsker du måtte ha lagt inn i kommentarfeltet blir besvart.

Levering

Alle retter er pakket hver for seg i aluminiumsformer og merket med rettens navn og allergener. Varme retter er i tillegg plassert i varmekasser av isopor. Varmekassene vil vi gjerne ha tilbake og hadde satt stor pris på om dere kom innom oss i Kobbesgt. 10 og leverte de, evt. kan sjåføren ta de med om det passer å pakke ut maten ved levering.

 

Tidspunkt

Et spørsmål vi ofte får er hvor lang tid før servering maten bør leveres, og ideelt sett vil kortest mulig tid før levering være best mtp. temperatur. Det tar ikke mange minutter å sette ut maten på buffet om dere har gjort klar en plass og serveringsbestikk er funnet fram, og vi anbefaler da levering ca 15-30 minutter før dere skal spise (eller før gjestene kommer). Vil du legge opp maten på egne serveringsfat og -skåler kan det være greit å ha litt bedre tid, men noe lavere temperatur må forventes. Aluminiumsformene med varm mat kan også holdes varme i stekeovn på svak varme (ca 65-70 grader) inntil servering.

Catering buffet

Servering

De fleste vi leverer til setter fram aluminiumsformene på buffét og ordner selv med serveringsbestikk og fat/bestikk til sine gjester, men vi kan også levere «cocktailfat» med plass til å henge stettglass, store sølvfargede, engangs serveringsfat, serveringsbestikk og pakker med lekkert sølvfarget engangs­bestikk (kniv/gaffel/skje/serviett). Bestilles i kommentarfeltet på nettsiden vår.

 

Allergier

Alle rettene er tydelig merket med innhold og allergener. Har dere spesielle behov eller ønsker om tilpasninger finner vi en løsning på det. Skriv i kommentarfeltet eller ring oss, så kommer vi med et forslag.

 

Betaling

Vi tar imot betaling via Vipps om ikke annet er avtalt. Bedrifter med avtale kan få tilsendt faktura. Kontakt oss senest et par dager før levering for å opprette avtale.

 

Spørsmål?

Ta gjerne kontakt på catering@sansebastian.no eller telefon 73600500 om du har spørsmål eller ønsker hjelp med bestillingen. Vi har lang erfaring med leveranser av smakfull tapas til større og mindre arrangement – både for bedrifter og private.