7 menyer med variert innhold – tilpasset anledning og budsjett. 

Hvordan leveres maten? Hvor lenge før servering bør den leveres? Når og hvordan gjør vi det med betaling? En av gjestene er allergiker, kan vi ta hensyn til det?  Disse og flere andre spørsmål finner du svaret på i vår «Catering-FAQ». Vi kan også tipse deg om selskapslokaler for utleie i Trondheim om du ikke har plass hjemme eller på jobb. Send en e-post til catering@sansebastian.no eller ring 73600500

Vil du bare sjekke om vi kan levere på ønsket dato, eller har andre spørsmål? Bruk bestillingsskjemaet og velg «Jeg ønsker å bli kontaktet» som leveringsalternativ nederst til venstre, så svarer vi på dine spørsmål raskest mulig.

Er du på jakt etter litt enklere møte- og overtidsmat kan vi levere det også, se de fristende rettene her.

Trykk på (i)-symbolet for mer info om hver meny, og allergi-informasjon på enkeltrettene.
Det er tre dager bestillingstid på catering før jul

Cocktailtapasi

Stående buffet, get-together eller ganske enkelt noe å bite i uten full oppdekking? Cocktailtapas passer godt som forrett til mingling før den store festen. 320g pr. porsjon. infoboble For oversikt over allergener, se infosymbol for enkeltrettene.

Pris per person: 158,-

Lunsjtapasi

Rikholdig lunsjmeny med variert innhold. Nybakt focciabrød og San Sebastians egen alioli, bravassaus og en miks av kalde og varme retter. En variert lunsjmeny med mye smak - og noe for enhver smak. Ja, her får du også med våre berømte baconsurrede dadler! 660g pr. porsjon For oversikt over allergener, se infosymbol for enkeltrettene.

Pris per person: 199,-

Ost- og speketapasi

Klassisk tapaskombinasjon med gode sauser og grønnsaker i tillegg til oster og spekemat. Perfekt til snacks og som en del av et større måltid. Ønsker du denne menyen som basis for en middag anbefaler vi å supplere med 2-3 tilleggstapas. (580g pr. porsjon)

Pris per person: 259,-

Tapas Basisi

Saltbakte småpoteter med vår egen trøffel- og parmesanolje, bravassaus, kyllingvinger med chilismør og San Sebastians oppskrift på albondigas (spanske kjøttboller) er noen at godbitene i denne menyen. Ost og skinke og mye annet godt å smake på får du også!

Pris per person: 228,-

Tapas Ekstrai

Denne menyen er lik "Tapas Basis", men vi har i tillegg plukket ut et lekkert stykke av beste sort laks, kjernetemperaturbakt den for å bevare saftighet og smak, og laget en mild pepperrotkrem til. I Basis og Ekstra finner du også scampi stekt i førsteklasses olivenolje, hvitløk og urter pluss flere andre godsaker.

Pris per person: 288,-

Tapas Eksklusivei

Vår største cateringmeny med en smakfull miks av oster, skinke, albondigas, scampi, grønnsaker, sauser og mye annet godt. Dette er en stor meny, og har dere planlagt en "helaften" med tapas er det kun dessertvalget som gjenstår. Hva med et par munnfuller panacotta til kaffen?

Pris per person: 398,-

Juletapasi

Julens smaker i vår tapas-variant: Sprøstekt ribbe med tilbehør; Hjemmelaget rødkål med solbær og kanel, julesaus med hint av stjerneanis, Jamon Serrano lagret i 24 mnd., hvitløkscampi stekt i førsteklasses olivenolje med hvitløk, chili og urter + flere andre godbiter, som sammen gir et stort og variert julemåltid.

Pris per person: 345,-

Brød / Ost / Dessert
Manchegoi

Manchego semi curado

Manchego er en klassisk upasteurisert ost fra middelhavsområdet laget på fåremelk.
Allergener: Fåremelk

Pris per porsjon: 25,-

Månedens osteri

Gode oster med tilbehør

Månedens blåmuggost og månedens hvitmuggost.
Serveres med paprikamarmelade og PX sherrymarmelade.
Allergener: Melk, nøtter, sulfitter

Pris per porsjon: 59,-

Panacotta, to sorteri

Panacotta

Klassikeren panacotta er en perfekt søt avslutning på et utsøkt tapasmåltid (bildet viser 1 porsjon).
Allergener: Melk

Pris per porsjon: 49,-

Foccaciabrød m/aliolii

Focacciabrød og alioli

Våre kokker baker ferskt focacciabrød daglig. Vår berømte alioli er alltid fersk og smakfull.

Allergener: Hvete (brød), egg, sennep, soya (alioli)

Pris per porsjon: 35,-

Sjokolademousse og panacottai

Dessert

Luftig sjokolademousse og klassisk panacotta er en uslåelig kombinasjon for å avrunde et smakfullt måltid (bildet viser 1 porsjon).
Allergener: Melk, soya, spor av nøtter

Pris per porsjon: 54,-

Kjøtt
Ribbe m/ tilbehør (kun i julemeny)i

San Sebastianribbe med rødkål og julesaus

Ribbe med rødkål og smakfull julesaus.
Allergener: sulfitter i rødkål og sulfitter i julesaus

Pris per porsjon: kun i meny,-

Jamon Ibericoi

Jamon Iberico

Spansk spekeskinke fra Ibericogris. Lagret 36 mnd
Allergener: ingen 

Pris per porsjon: 50,-

Chorizo culari


Chorizo cular serrano

Spansk paprikapølse.
Allergener: ingen 

Pris per porsjon: 35,-

Lammepølsei

Grillet lammepølse

Lam fra Nord-Trøndelag. Med tomat og chipotlesalsa
Allergener: Melk, selleri, sulfitter

Pris per porsjon: 62,-

Sobresadapintxoi

Sobresadapintxo

Sobresada er en smøremyk pølse med opprinnelse fra Balearene, her servert som klassisk pintxos
Allergener: Hvete

Pris per porsjon: 29,-

Jamon Serranoi

Jamon Serrano lagret i 24 mnd

Spekeskinke lagret i minimum 24 måneder
Allergener: ingen

Pris per porsjon: 45,-

Fueti

Fuet, katalansk spekepølse

Klassisk katalansk spekepølse laget av serranogris
Allergener: ingen

Pris per porsjon: 32,-

Baconsurrede dadleri

Baconsurrede dadler

En klassiker. Saftige dadler svøpt i bacon (tre dadler pr. porsjon)
Allergener: ingen

Pris per porsjon: 47,-

Kjøttboller i tomatsalsai

Kjøttboller i tomatsalsa

Klassiske spanske kjøttboller (albondigas) med cayennepepper og vår egen tomatsalsa.
Allergener: Soya, melk, selleri, sulfitter

Pris per porsjon: 36,-

Kyllingvingeri

Kyllingvinger

Kyllingvinger toppet med chilismør

Allergener: Melk, sesamfrø, nøtter, peanøtter

Pris per porsjon: 49,-

Sjømat
Bakt laks med pepperotkremi

Bakt laks med pepperotkrem

Kjernetemperaturbakt laks (for å bevare saftighet og smak). Serveres med mild pepperrotkrem

Allergener: Fisk, melk, selleri

Pris per porsjon: 54,-

Kremet blåskjell med chorizoi

Kremet blåskjell med chorizo

Nydelige blåskjell fra Åfjorden med chorizo, kokt i hvitvin og fløte. Smaksatt med hvitløk, chili og urter

Allergener: Bløtdyr, melk, sulfitter

Pris per porsjon: 45,-

Hvitløkscampii

Hvitløkscampi

Scampi stekt i førsteklasses olivenolje med hvitløk, chili og urter

Allergener: Skalldyr

Pris per porsjon: 46,-

Grønnsaker
Grillet paprikai

Grillet paprika

Paprika blir ekstra søt når den grilles, og er en populær spansk rett.

Allergener: ingen 

Pris per porsjon: 15,-

Pasta- og olivensalati

Pasta- og olivensalat

Pastasalat med soltørket tomat, dressing, paprika, løk og oliven.

Allergener: hvete

Pris per porsjon: 20,-

Saltbakte San Sebastianpoteteri

Saltbakte San Sebastianpoteter

Saltbakte småpoteter toppet med vår egen trøffel- og parmesanolje

Allergener: Melk

Pris per porsjon: 19,-

Artisjokksalati

San Sebastian Tapas & Vinbar leverer catering i Trondheim. Våre to restauranter ligger på Torget og på Solsiden.

Artisjokksalat med kapersbær og rødløk

Salat av artisjokkhjerter, kapers og syltet rødløk

Allergener: sulfitter

Pris per porsjon: 39,-

Ovnsbakte sjampinjongeri

Ovnsbakte sjampinjonger

Bakt i hvitvin og eplecider, med sitrusfrukter og urter

Allergener: sulfitter

Pris per porsjon: 23,-

Asparges med baconi

Asparges med bacon

Friske asparges blanchert og sautert med bacon, toppet med revet manchego.

Allergener: Fåremelk

Pris per porsjon: 69,-

Oliveni

Oliven

Oliven

Miks av svarte og grønne oliven, syltet hvitløk, marinert i sitrusfrukter, løk og urter.

Allergener: ingen

Pris per porsjon: 27,-

Diverse
Bestikkposei

Bestikk og serviett

Lekkert, sølvfarget engangsbestikk med serviett. Kniv, skje og gaffel.

Pris per porsjon: 10,-

Serveringsbretti

Serveringsbrett

Lekkert, sølvfarget engangs serveringsbrett, 46cm x 30cm

Pris per porsjon: 50,-

Cocktailtallerkeni

San-Sebastian-Tapas-Catering-Cocktailtallerken

Cocktailtallerken

Praktisk og stødig cocktailtallerken som passer til mingleparty, stående buffet, hageparty o.l.
Med spor for å henge vinglass.

Pris per porsjon: 15,-

Suppler med dine favoritter, legg til ekstra enkeltretter
Brød / Ost / Dessert
Manchegoi

Manchego semi curado

Manchego er en klassisk upasteurisert ost fra middelhavsområdet laget på fåremelk. Allergener: Fåremelk

Pris per porsjon: 25,-

+
Månedens osteri

Gode oster med tilbehør

Månedens blåmuggost og månedens hvitmuggost. Serveres med paprikamarmelade og PX sherrymarmelade. Allergener: Melk, nøtter, sulfitter

Pris per porsjon: 59,-

+
Panacotta, to sorteri

Panacotta

Klassikeren panacotta er en perfekt søt avslutning på et utsøkt tapasmåltid (bildet viser 1 porsjon). Allergener: Melk

Pris per porsjon: 49,-

+
Foccaciabrød m/aliolii

Focacciabrød og alioli

Våre kokker baker ferskt focacciabrød daglig. Vår berømte alioli er alltid fersk og smakfull. Allergener: Hvete (brød), egg, sennep, soya (alioli)

Pris per porsjon: 35,-

+
Sjokolademousse og panacottai

Dessert

Luftig sjokolademousse og klassisk panacotta er en uslåelig kombinasjon for å avrunde et smakfullt måltid (bildet viser 1 porsjon). Allergener: Melk, soya, spor av nøtter

Pris per porsjon: 54,-

+
Kjøtt
Ribbe m/ tilbehør (kun i julemeny)i
San Sebastianribbe med rødkål og julesaus Ribbe med rødkål og smakfull julesaus. Allergener: sulfitter i rødkål og sulfitter i julesaus

Pris per porsjon: kun i meny,-

+
Jamon Ibericoi

Jamon Iberico

Spansk spekeskinke fra Ibericogris. Lagret 36 mnd Allergener: ingen 

Pris per porsjon: 50,-

+
Chorizo culari

Chorizo cular serrano

Spansk paprikapølse. Allergener: ingen 

Pris per porsjon: 35,-

+
Lammepølsei

Grillet lammepølse

Lam fra Nord-Trøndelag. Med tomat og chipotlesalsa Allergener: Melk, selleri, sulfitter

Pris per porsjon: 62,-

+
Sobresadapintxoi

Sobresadapintxo

Sobresada er en smøremyk pølse med opprinnelse fra Balearene, her servert som klassisk pintxos Allergener: Hvete

Pris per porsjon: 29,-

+
Jamon Serranoi

Jamon Serrano lagret i 24 mnd

Spekeskinke lagret i minimum 24 måneder Allergener: ingen

Pris per porsjon: 45,-

+
Fueti

Fuet, katalansk spekepølse

Klassisk katalansk spekepølse laget av serranogris Allergener: ingen

Pris per porsjon: 32,-

+
Baconsurrede dadleri

Baconsurrede dadler

En klassiker. Saftige dadler svøpt i bacon (tre dadler pr. porsjon) Allergener: ingen

Pris per porsjon: 47,-

+
Kjøttboller i tomatsalsai

Kjøttboller i tomatsalsa

Klassiske spanske kjøttboller (albondigas) med cayennepepper og vår egen tomatsalsa. Allergener: Soya, melk, selleri, sulfitter

Pris per porsjon: 36,-

+
Kyllingvingeri

Kyllingvinger

Kyllingvinger toppet med chilismør Allergener: Melk, sesamfrø, nøtter, peanøtter

Pris per porsjon: 49,-

+
Sjømat
Bakt laks med pepperotkremi

Bakt laks med pepperotkrem

Kjernetemperaturbakt laks (for å bevare saftighet og smak). Serveres med mild pepperrotkrem Allergener: Fisk, melk, selleri

Pris per porsjon: 54,-

+
Kremet blåskjell med chorizoi

Kremet blåskjell med chorizo

Nydelige blåskjell fra Åfjorden med chorizo, kokt i hvitvin og fløte. Smaksatt med hvitløk, chili og urter Allergener: Bløtdyr, melk, sulfitter

Pris per porsjon: 45,-

+
Hvitløkscampii

Hvitløkscampi

Scampi stekt i førsteklasses olivenolje med hvitløk, chili og urter Allergener: Skalldyr

Pris per porsjon: 46,-

+
Grønnsaker
Grillet paprikai

Grillet paprika

Paprika blir ekstra søt når den grilles, og er en populær spansk rett. Allergener: ingen 

Pris per porsjon: 15,-

+
Pasta- og olivensalati

Pasta- og olivensalat

Pastasalat med soltørket tomat, dressing, paprika, løk og oliven. Allergener: hvete

Pris per porsjon: 20,-

+
Saltbakte San Sebastianpoteteri

Saltbakte San Sebastianpoteter

Saltbakte småpoteter toppet med vår egen trøffel- og parmesanolje Allergener: Melk

Pris per porsjon: 19,-

+
Artisjokksalati
San Sebastian Tapas & Vinbar leverer catering i Trondheim. Våre to restauranter ligger på Torget og på Solsiden.

Artisjokksalat med kapersbær og rødløk

Salat av artisjokkhjerter, kapers og syltet rødløk Allergener: sulfitter

Pris per porsjon: 39,-

+
Ovnsbakte sjampinjongeri

Ovnsbakte sjampinjonger

Bakt i hvitvin og eplecider, med sitrusfrukter og urter Allergener: sulfitter

Pris per porsjon: 23,-

+
Asparges med baconi

Asparges med bacon

Friske asparges blanchert og sautert med bacon, toppet med revet manchego. Allergener: Fåremelk

Pris per porsjon: 69,-

+
Oliveni

Oliven

Oliven

Miks av svarte og grønne oliven, syltet hvitløk, marinert i sitrusfrukter, løk og urter. Allergener: ingen

Pris per porsjon: 27,-

+
Diverse
Bestikkposei

Bestikk og serviett

Lekkert, sølvfarget engangsbestikk med serviett. Kniv, skje og gaffel.

Pris per porsjon: 10,-

+
Serveringsbretti

Serveringsbrett

Lekkert, sølvfarget engangs serveringsbrett, 46cm x 30cm

Pris per porsjon: 50,-

+
Cocktailtallerkeni
San-Sebastian-Tapas-Catering-Cocktailtallerken

Cocktailtallerken

Praktisk og stødig cocktailtallerken som passer til mingleparty, stående buffet, hageparty o.l. Med spor for å henge vinglass.

Pris per porsjon: 15,-

+
Din handlekurv
Type
Antall
Pris
Totalsum:
0
,-
Vi anbefaler levering ca 30 minutter før servering
*Bestilling minst 2 dager før levering
Bestill

Nå før jul har vi tre dager bestillingstid, og minimum ordre er kr. 1990,-  Du får e-postbekreftelse på bestillingen førstkommende virkedag. Vil du hente selv eller ha maten levert til avtalt tid? Frakt kr. 300 for sone1, kr. 500 for sone 2, andre områder på forespørsel. Se sonene her.