Utvidet åpningstid på Torget
Søndag 10. og søndag 17. desember åpner San Sebastian på Torget kl. 13.00, i anledning Julemarkedet i Trondheim. Da rekker du både marked og et besøk hos oss. Kanskje en fin anledning til å smake på årets Julepanne? Sprøstekt ribbe av Hamshire-gris, grillet mild chorizo Iberico, søtpotetkrydret potetmos, hjemmelaget rødkål med solbær og kanel, lune svisker og en fyldig julesaus med hint av stjerneanis. Julepanna får du både på Torget og Solsiden. Stikk innom, eller reserver bord her.

Fra «Midtbyen» sin nettside om julemarkedet:

Opplevelser for store og små
En stor del av Julemarkedet er de stemningsfulle kulturinnslagene. I år kan vi friste med over 130 innslag, deriblant grytekonserter til inntekt for Frelsesarmeen, vakker korsang som gir gåsehud, fortellerteater for de minste og båltrubadurer for de største i Lavvoen. Underholdning for barn ble først en del av programmet i 2005, men har vært permanent siden. Jula er for barna, og de ler ofte så de rister når de får bli en del av fortellerteateret. I år får barna være med på å løse ”Nissemysteriet” – et teaterstykke som blir til ved hjelp av barnas fantasi og samhandling med skuespillerne.

Smaken av jul
Alle har en lukt eller smak de forbinder med julen. På Bondens Marked får du kjøpt råvarer som gjør alle julens måltider komplett. Gårdsfolket er eksperter i sitt fag, og har gode råd å gi hva gjelder bruk av krydder, steketid på kjøtt og fisk og servering…

Les mer på nettstedet til julemarkedet

Se stemningsvideo fra Julemarked på Torvet i Trondheim