Nyheter / Blogg

Skal det være en feststemt nyttårsmiddag?

The following is an excerpt.

31. desember 2017 rykker stadig nærmere. Har du planer for dagen? Frykter du tørr kalkun, dryppende lys og krevende borddekorasjoner? Eller ett fjell av oppvask som venter deg 1. januar? Kom heller til oss og nyt

Skal det være en liten osteskive?

The following is an excerpt.

Er du litt matlei i januar, kan tapas være redningen. Små porsjoner med mye smak! Og når du bestiller tapas på San Sebastian Tapas og Vinbar, er det ikke uvanlig å starte måltidet med litt skinke og Manchego. For

Julemarkedet i Trondheim

The following is an excerpt.

Utvidet åpningstid på Torget Søndag 10. og søndag 17. desember åpner San Sebastian på Torget kl. 13.00, i anledning Julemarkedet i Trondheim. Da rekker du både marked og et besøk hos oss. Kanskje en fin

Skal det være en velsmakende julepanne?

The following is an excerpt.

Fra og med fredag 10. november kan du nyte årets julepanne på San Sebastian: Sprøstekt ribbe, Grillet mild Chorizo Ibérico, Søtpotetkrydret potetmos, Hjemmelaget rødkål med solbær og kanel, Lune

Skal det være en potet?

The following is an excerpt.

Hender det du lengter etter en liten skål med tapaspoteter? På San Sebastian Tapas og Vinbar har vi hele tre fristende varianter å velge mellom. San-Sebastian Poteter, Saltbakte Poteter og Patatas Bravas. Men hvem av

Skal det være en daddel før julematen?

The following is an excerpt.

10. november starter julebordsesongen på San Sebastian. Kan vi friste med noen baconsurrede dadler mens du venter på julematen? Når du nyter dine Dadler med Bacon på San Sebastian Tapas og Vinbar, skjønner du

Nyt høsten med lam fra Røros

The following is an excerpt.

På San Sebastian Tapas og Vinbar står både langreist og kortreist mat på menyen. Jamòn Ibérico er en vellagret spekeskinke av Ibericogris som spiser eikenøtter i Pyreneene, mens våre lokale Røroslam nyter

Skal det være litt skinke?

The following is an excerpt.

Når du bestiller Jamòn Ibérico på San Sebastian Tapas og Vinbar, kan den ikke serveres raskt nok. I hvert fall ikke hvis du vet hva du har i vente. Da kan du trøste deg med at retten har ventet mye lengre på deg,

Skal det være en oliven?

The following is an excerpt.

Når du bestiller oliven på San Sebastian Tapas & Vinbar, får du Gordaloliven. Men hva er egentlig en Gordaloliven? Oliven har sin opprinnelse i midt-Østen og har vært dyrket rundt Middelhavet i 6000 år. I dag

Sommer og tapas

The following is an excerpt.

I dag, 12. juli 2017, er det 12 grader og regn i Trondheim. Sommerværet er som alltid variert og innholdsrikt. Akkurat som våre tapas. De kan være kalde eller varme (som ost og spekeskinke vs entrecôte og

Tilbake i Baskerland

The following is an excerpt.

Det har vært mye godvær på San Sebastian Tapas & Vinbar de siste ukene. Sesongens meny har falt i smak hos gjestene, uteserveringen på Torget får stadig flere soltimer, og på Solsiden har mange oppdaget at

Endelig mandag!

The following is an excerpt.

Alle mandager fra kl. 17:00 til 18:15 serverer vi en herlig middag til kroner 150! Middag til kroner 150 hver mandag

17. mai-menyen 2017

The following is an excerpt.

Bunadsskjorten er vel strøket og dressen renset? Vi har trykket 17.mai-menyene og gleder oss å ta i mot dere. Velkommen og hurra! Se menyen her  

Lam på menyen!

The following is an excerpt.

I påskeuka fornyet vi menyen vår med noen smakfulle varianter av Røroslam.  

Julegaven…? Drømmen…!

The following is an excerpt.

Drøm deg gjerne litt bort i jula – kanskje blir drømmen virkelig en gang? Kom gjerne til oss for smakebiter fra Donostia. Se bildene, kjenn smaken og spør gjerne Zandra om tips – både om mat og drikke

Åpningstider julen 2016 San Sebastian Solsiden

The following is an excerpt.

Lille julaften 23. desember – stengt. Julaften 24. desember – stengt. 1. juledag 25. desember – stengt. 2. juledag 26. desember – 14.00 – 22.00. Tirsdag 27. desember – 14.00

Åpningstider julen 2016 San Sebastian Torget

The following is an excerpt.

Lille julaften 23. desember – 11.00 – 18.00. Julaften 24. desember – stengt. 1. juledag 25. desember – stengt. 2. juledag 26. desember – stengt. Tirsdag 27. desember – 11.00 –

San Sebastian pulserer!

The following is an excerpt.

Etter San Sebastian-turen i oktober ser vi allerede frem til neste tur til Baskerland. San Sebastian er europeisk kulturhovedstad i 2016, og dette er en by som tar imot sine gjester med åpne armer! Byen pulserer, mye

Større og bedre utgave av oss selv

The following is an excerpt.

Vi feiret oss selv litt forleden dag – med god hjelp av hyggelige og feststemte gjester, og en imponerende «guitarrista español», Stig Nergård. Anledningen var utvidelsen av restauranten, som nå

Lukket mandag, tirsdag og onsdag på Torget

The following is an excerpt.

Innspurt på utbygging av San Sebastian Torget Mandag, tirsdag og onsdag i uke 38 (19/9 – 21/9) holder vi stengt så håndverkerne får utfolde seg litt ekstra. Straks er vi klar for åpning av en stor og flott

Ny cateringmeny

The following is an excerpt.

Vår cateringavdeling har laget flere nye menyer etter tilbakemeldinger fra dere, og innspill fra våre kvalitetsbevisste leverandører. Hva synes du om «Tapas Basis«, den mest populære menyen vår? Her

Spanskekongens favoritt (- og vår!)

The following is an excerpt.

Bodega Rey Fernando de Castilla er en norsk suksesshistorie i Spania. Jan Pettersen har klart det unike: Å ta noen av Spanias mest tradisjonsrike produkter, fornye dem, både innvendig og utvendig, og samtidig sikre

Middag for 100 kroner i Kongerekka

The following is an excerpt.

4. januar 2016 arrangerte Midtbygruppen «Middag for 100 kroner i Kongerekka», der flere restauranter i Kongensgt. bød på middag til kun kr. 100,- i et par hektisk ettermiddagstimer! Arrangementet var så

Nyhet på menyen – paellapanne

The following is an excerpt.

San Sebastian Tapas og Vinbar på Torget og Solsiden serverer nå Paellapanne. Her får du Bombaris kokt med ekte safran, og med et rikt innhold av lekre ingredienser.

Julehandelen – et eventyr i Midtbyen

The following is an excerpt.

Vi bidrar gjerne til at handleturen i Midtbyen blir magisk. Våre lekre og smakfulle retter kan betales med nøtter… ehhh… Midtbykortet. Velkommen inn – men sett igjen hesten på uteserveringen

Nyt høsten hos oss

The following is an excerpt.

Trondheim er en fin by uansett årstid! Hos oss kan du sitte ute og nyte klart høstluft, eller inne i vår lune atmosfære. Har du husket å bestille bord? Det kan du gjøre på www.sansebastian.no/bordbestilling. Vi

Catering til enhver anledning

The following is an excerpt.

Vår cateringbil er stadig på farten! Her med vår dedikerte cateringsjåfør Steinar som er klar for en ny leveranse. Bestill catering enkelt her, passer til store og små anledninger, både til bedrifter og

Moro på jobb – hyggeligere for deg!

The following is an excerpt.

Å servere dere det beste kokkene våre trives med å koke sammen er skikkelig gøy, kom og kjenn smaken og stemningen du også! Vi tror du vil trives like godt som oss!  

Uforglemmelig stemning

The following is an excerpt.

En av blinkskuddene fra vårt første besøk i Donostia ble foreviget av Ronny M Danielsen, som tok sin oppgave som fotograf like alvorlig som oss – vi forsøkte å smake oss gjennom utvalget i tapasbarene i

San Sebastian – Donostia

The following is an excerpt.

Våren 2012 besøkte vi San Sebastian (eller Donostia som baskerne kaller byen) i Nord-Spania for å hente inspirasjon og lære mer om hvordan de gode smakene best kan formidles til våre gjester. Det ble en kulturell

Vingården Baron de Ley

The following is an excerpt.

Under vår inspirasjonsreise til Spania besøkte vi vingården Baron de Ley i distriktet Rioja. Gården har røtter helt tilbake til 1548 da den ble oppført av Greven av Eguía som festning. Siden har den blant annet

Pintxos til lunsj?

The following is an excerpt.

Hva med pintxos til lunsj? Hos oss får du en hyggelig og smakfull pause fra juleshoppingen! På bildet ser du et utvalg av våre pintxos med bravas og alioli. Visste du at pintxo er spansk og betyr liten pinne?

Inspirasjonsreise til San Sebastian

The following is an excerpt.

Vi er ankommet San Sebastian i Spania! Byen er verdenskjent for sin gode mat og kalles gjerne tapashovedstaden. Her håper vi å finne inspirasjon til både meny og dekorasjon av restauranten vår i Trondheim.