31. desember 2017 rykker stadig nærmere. Har du planer for dagen? Frykter du tørr kalkun, dryppende lys og krevende borddekorasjoner? Eller ett fjell av oppvask som venter deg 1. januar? Kom heller til oss og nyt nyttårsmiddagen i godt og varmt selskap.

Som i fjor blir det en fast meny hele dagen. Vi starter med et glass som sprudler av forventning, og følger opp med en feststemt samling tapas som serveres i to omganger.

Første servering
Hjemmelaget focacciabrød og alioli
Manchego-ost med chiliolje
Sobrasada
Jamón Ibérico
Fuet Ibérico
Gazpacho
Gordal-oliven

Andre servering
Grillet skivet entrecôte med Béarnaisesaus og rødvinsglace
Langtidsstekt lammelår med smørbønner, rødvinglace og fetaost
Klippfiskboller med syltet rødkål og chilialioli
Kremede blåskjell med chorizo
Hvitløkscampi
Stekte friske grønnsaker med smørbønner
San Sebastian-poteter med hvitløk og husets trøffel- og parmesanolje

Minimum 2 personer. Kr 529,- per person.

Det er mulig å bestille dessert utenom.

Åpningstiden på nyttårsaften er kl. 16.00-23.30. Det blir bare forhåndsbooking , og du bestiller på 73 600 500, torget@sansebastian.no eller sansebastian.no/bordbestilling. Vi trenger å vite tidspunkt, antall personer, navn og telefonnummer når du bestiller. Alle bookinger bekreftes via e-post.

Ps: skal dere absolutt være hjemme på nyttårsaften, så har vi også catering 😉 Siste levering er klokken 18.00. Se sansebastian.no/catering for mer info.

Skal det være en liten nyttårsmiddag?