Fra og med fredag 10. november kan du nyte årets julepanne på San Sebastian:

Sprøstekt ribbe,
Grillet mild Chorizo Ibérico,
Søtpotetkrydret potetmos,
Hjemmelaget rødkål med solbær og kanel,
Lune svisker og fyldig julesaus med hint av stjerneanis.

I panna finner du kun de beste råvarer. Vår smakfulle og sprøstekte juleribbe kommer fra norsk Hampshire-gris. Rasen kalles også Rosenborg-gris i visse deler av landet, på grunn av sin svarte og hvite farge. Man kan trygt si den er god som gull, om ikke enda bedre. Hampshire-gris gir nemlig et optimalt utgangspunkt for en perfekt juleribbe, med god marmorering og et smaksrikt og noe mørkere kjøtt enn vanlig norsk gris. Du kjenner virkelig forskjellen. Kjøttet utmerker seg når det gjelder mørhet og saftighet. Hampshire-gris har dessuten en høyere kjøttprosent enn mange andre griser, noe som gir et magrere svinekjøtt. Rene julegaven for alle som elsker ribbe!

En annen gave du godt kan unne deg mens du venter på julepanna, er en liten skål dadler med bacon. Kanskje med et glass som bobler av glede ved siden av? Ha en riktig god jul – mens du venter på jula.

Ps: julebord for mer enn 12 gjester bestiller du på 73 600 500. For mindre grupper kan du også benytte vår bordbestilling på sansebastian.no.