Grillet paprika
Grillet paprika Paprika blir ekstra søt når den grilles, og er en populær spansk rett. Allergener: ingen
Grillet paprika Paprika blir ekstra søt når den grilles, og er en populær spansk rett. Allergener: ingen
Chorizo cular serrano Spansk paprikapølse. Allergener: ingen
Pasta- og olivensalat Pastasalat med soltørket tomat, dressing, paprika, løk og oliven. Allergener: hvete
Saltbakte San Sebastianpoteter Saltbakte småpoteter toppet med vår chiliolje Allergener: ingen
Jamon Serrano lagret i 24 mnd Spekeskinke lagret i minimum 24 måneder Allergener: ingen
Katalansk spekepølse Salchichon Iberico, spekepølse laget av Ibericogris Allergener: ingen
Pancetasurrede dadler En klassiker. Saftige dadler svøpt i panceta (to store dadler pr. porsjon) Allergener: ingen
Kjøttboller i tomatsalsa Klassiske spanske kjøttboller (albondigas) med cayennepepper og vår egen tomatsalsa. Allergener: Soya, melk, sennep. Sulfitter i tomatsalsa
Artisjokksalat med kapersbær og rødløk Salat av artisjokkhjerter, kapers og syltet rødløk Allergener: sulfitter
Hvitløkscampi Scampi stekt i førsteklasses olivenolje med hvitløk, chili og urter Allergener: Skalldyr
Kyllingvinger Kyllingvinger toppet med chilismør Allergener: Melk, sesamfrø, nøtter, peanøtter
Gode oster med tilbehør Månedens blåmuggost og månedens hvitmuggost. Serveres med marmelade. Allergener: Melk, sulfitter
Focacciabrød og alioli Våre kokker baker ferskt focacciabrød daglig. Vår berømte alioli er alltid fersk og smakfull. Allergener: Hvete (brød), egg, sennep, soya,sulfitter (alioli)