Hender det du lengter etter en liten skål med tapaspoteter? På San Sebastian Tapas og Vinbar har vi hele tre fristende varianter å velge mellom. San-Sebastian Poteter, Saltbakte Poteter og Patatas Bravas. Men hvem av dem passer best for deg?

Foretrekker du den hete lidenskapelige typen, anbefaler vi Patatas Bravas. Mørkokte småpoteter, skåret i biter og dyppet i brennhet olje. Servert med en lun pirrende bravassaus og en fyldig alioli.

Heller du mer mot det sterke og ukompliserte, kan Saltbakte Poteter være et godt valg. Deilig nybakt småpotet, toppet med litt chiliolje og småfrekke chilibiter. Akkurat fyrrig nok til å at det kiler på tungespissen.

Søker du et modent, sofistikert og komplekst eventyr, velger du San Sebastian-Poteter. Små saltbakte poteter med hvitløk. Smaksatt med husets egen trøffel- og parmesanolje. Så gode at de er verd en gjentagelse. Saltbakt… Hvitløk… Trøffel… Parmesan…
Smak på den, du.

Skal det være en potet?

Patatas Bravas og San Sebastian-poteter (begge til venstre i bildet) serveres som frittstående tapas og som del av vår Grillpanne fra ‘Menyer for 2 eller flere’. Disse to hadde ikke bare lyst på grillpanne og småpoteter, men også på en smakfull Paella (til høyre i bildet).