Det har vært mye godvær på San Sebastian Tapas & Vinbar de siste ukene. Sesongens meny har falt i smak hos gjestene, uteserveringen på Torget får stadig flere soltimer, og på Solsiden har mange oppdaget at mesaninen er som skapt for sosiale sammenkomster. Nylig fikk vi et svært hyggelig besøk av 60 feststemte gjester fra Statoil. Du trenger ikke reise langt for å oppleve god stemning og god mat!

Vi har imidlertid gjort nettopp det, og vært på en ny inspirasjonstur til Spania. Baskerland og San Sebastian evner alltid å berike oss med ny kunnskap. Kunnskap som kommer både oss og alle våre gjester til gode.

Prøvesmaking av vellagret Manchego og Jamon Iberico hos vinprodusenten El Coto de Rioja.
God varme av gamle glør. Her er en som virkelig vet hvordan storfekjøtt skal behandles. Vil han inspirere noen av rettene på høstens meny?
Fersk, tørket og søtt… På San Sebastian Tapas & Vinbar kan du velge alle tre variantene fra menyen. Som Kamskjell med søtpotetpuré, grønne linser og stekt serrano, Bacalao og Crema Catalana. Sistnevnte inngår i desserten ‘Tre Gode Smaker’, som består av Crema Catalana, Sitronis og husets Sjokoladetrøffel. For deg som elsker gode avslutninger.